jomg bi stel ZH zoekt leuk stel of vrouw

Hallo,
Even voorstellen, wij zijn Paul en Berdie. respectievelijk 26 en 23 lentes jong. We wonen in het hart van het leuke stadje Delft in zuid holland. Miss x is 200%bi, en mister is nieuwschierig 😉 wij doen niet aan volledige partnerruil trouwens. het in dezelfde ruimte sex hebben is al spannend genoeg, onze grens ligt bij daadwerkelijke penetratie bij de partner van een ander.

we doen niet zomaar aan “camsex” of het uitwisselen van pikante foto’s. (we zoeken een Date, geen plakboek vol foto’s en filmpjes) We hebben inmiddels wat leuke en spannende ervaringen gehad de laatste paar jaar, en die zijn goed bevallen.

Wij zoeken een stel of vrouw alleen. Liefst niet te ver boven onze leeftijd (max. 30, 35 jaar), verzorgd en geschoren 😉 waar we een ontspannen sfeer mee op kunnen bouwen, elkaar een beetje leren kennen, en wellicht een paar leuke avonden of dagen mee door kunnen brengen.

DAN NOG EVEN WAT WIJ NIET ZOEKEN: zijn paydates of mensen erg ver boven onze leeftijdsgrens. En mannen alleen, sorry maar wij gaan echt niet met jullie in zee, ruilen tot de zon komt of zonder partner…. vergeet het. plezier voor 4 hier,. we sturen ook hoe dan ook n��it pikante foto�s dus het heeft echt geen zin daarnaar te vragen of het toch te proberen.

Schroom niet om een berichtje te sturen. Berichten van meer dan 2 zinnen worden door ons ALTIJD beantwoord.

onze leeftijdsgrens is geen regel trouwens. iedereen mag ons natuurlijk aanspreken! weet alleen wel dat de lat wat betreft uiterlijk en “de klik” bij mensen die veel ouder zijn dan wij, vele malen hoger zal liggen. dus reageer vooral! of nog beter, stuur een mailtje!

Groetjes!
Mister en Miss X

Details van de advereerder

Zoek een date in: Estinnes-au-Val, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder