JONGE MANNEN OPGELET:

Ik hou van lekkere jonge mannen die eens met een rijpe vrouw het bed willen delen. Maar natuurlijk niet alleen het bed. Ik ben voor alles in, buitensex, stiekem in het openbaar, in een donker steegje, als het maar spanning en geilheid opwekt. Hiervoor mag je mij letterlijk wakker maken. Een beetje TE duidelijke oproep? Dan ben ik niks voor jou, zo ben ik en hou ervan als een man ook recht door zee is, MAAR wel met respect!! Dit laatste vergeten veel mannen wanneer ze op een oproep als deze reageren. Mocht je een hoer zoeken waar je tegen kunt praten zoals jij wilt, dan moet je naar de dames met de welbekende rode lichtjes gaan!Kristien

Details van de advereerder

Zoek een date in: Spangen, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder