Jonge Stevige Meid Wil Verwend Worden!

Leuk dat je op mijn advertentie hebt geklikt Dus jij houdt wel van wat extra,s? Mijn naam is Vera ik ben een jonge stevige meid van 24 jaar en kom uit zeeland. Ik ben een goed gevulde meid met grote borsten. Momenteel staat mijn sexleven wel heel erg stil en ik wil hier wel graag verandering in brengen. En gelukkig bestaat er zoiets als internet. Dus neem jij mij zoals ik ben? Wil jij weten wat echt genieten is en hou je er wel van als je wat vast kan pakken niet twijfelen maar mij een berichtje sturen! Kus kus Vera

Details van de advereerder

Zoek een date in: Besoijen, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder