Kan Jij Lekker Veel Spuiten?

Gezellige trouwe meid met klein accent wil graag accentloos uitdagent trouw type leren kennen om een gek mee te doen en misschien meer. Wat valt er over mezelf te vertellen…Euhm… Ik kan goed vegetarisch koken. Ik ben sinds mijn 12de al vegetarisch en eigenlijk mis ik het eten van vlees ook niet. Ook ben ik wel een huislijk type omdat ik het heerlijk vindt om dingen netjes en schoon te maken al klinkt dat een beetje neurotisch. Als ik uit ga is dat vrijwel altijd naar een dagfestival omdat ik simpelweg geen avondmens ben. Dit is het wel zo’n beetje.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Heemstede, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder