Kleine en dunne piemel gezocht tot 23 jaar

Wij zijn een verzorgd stel uit het oosten van het land waarvan de man eens wil spelen met een andere man. Het betreft een trio met de vrouw erbij. Wij zoeken een jonge jongen tot 23 jaar, max 1.70m, liefst slank, verzorgd, hygienisch en discreet. En let op!! We zoeken iemand met een kleine en dunne piemel.
We zouden het geweldig vinden om een leuke jongen, die ietwat verlegen is te ontmoeten en die het wel wat lijkt om eerst lekker met de vrouw bezig te zijn en later met de man. Je uiterlijk vinden we niet zo belangrijk, wij zijn ook geen modellen.Onze fantasie is dat de mannen ook samen lekker bezig zijn en de vrouw toe kijkt. Je bent dus lekker met allebei bezig. We weten het, we hebben misschien wat wensen, maar de verlegen jongen met z’n kleine dunne piemel bestaat en is bij ons zeer welkom. Voldoe je niet aan onze wensen, doe alsjeblieft geen moeite, je verdoet je tijd en wij willen je dan toch niet. Ontvangen doen we in een ontspannen en gezellige relaxte sfeer bij ons thuis in Twente en graag zo snel mogelijk. Direct cam en tel contact, geen eeuwige mail en foto’s, maar snel een spannende en ontdekkende avond!!

RUKKERS EN FAKERS GET OUT!!

Details van de advereerder

Zoek een date in: Helden, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder