Klikt Het Tussen Ons?

Hoi mijn naam is Clarissa en ben een jonge meid van 23. Eigenlijk heb ik nog nooit een vriendje gehad omdat ik dacht dat die vanzelf wel op mij af zou komen. Na heel lang wachten heb ik eigenlijk alleen maar mannen die mij voor een nachtje willen. Daar laat ik mij natuurlijk niet voor gebruiken want daar hou ik niet van. Wat ik zoek is een leuke man die met mij een leuke toekomst op wil bouwen en dan niet alles in een sneltreinvaart maar gewoon lekker op het gemakje. Ben jij het alleen zijn ook zo zat en zou je met mij eventueel een keer wat willen drinken en dan kijken we of het klikt tussen ons, deal ? Liefs Clarissa

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gouvy, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder