Kom Jij In Mijn Bed?

Klinkt misschien wat gek, mijn oproepje. Ik ben een vrouw van 50 jaar en zit met mijn man in een sleur. Hij is ontzettend lief, doet een hoop voor mij en onze kinderen, maar ik mis de passie in de slaapkamer. Ik krijg hem niet verder meer dan een verplicht nummertje en ik wil nog zoveel meer. Voetbal is tegenwoordig belangrijker dan mijn lingerie. Ben ik soms domweg te oud, of wil jij mij wel beminnen? Ik zoek geile aanvulling, misschien voor vaker als je goed bent in bed. Als jij dat ook zoekt stuur je mij dan snel een spannende mail?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Flémalle-Haute, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder