Krijg Ik Een Zwangere Buikje Van Jou.

Hoi, ik ben gewoon een mens zoals ieder ander, alleen wel charmant en lief :). Wat ik zoek is een lekkere geile vriendschap met een man gebasseerd op een vrije eventueele sex relatie! Ik zoek geen vaste relatie tenzij je vind dat je mij aankan want makkelijk ben ik zeker niet vandaar dat ik gewoon vriendschap zoek en mannen sorry jullie moeten er alles voor doen om met mij zo snel mogelijk op een avontuurtje te gaan want de druk op m’n ketel wordt steeds groter en groter!! Ondanks mijn leven heb ik nog geen man ontmoet die mij een kindje kan komen geven. Ik wil graag 1 kindje en daar heb ik toch wel recht op. Kom jij mij een kindje geven in mijn buikje? naar: MS irena (je bericht) naar 7222 uit België? SLE irena (je bericht) naar 7222 tot vanavond irena, Voor Nederland: chat 18+, 1,5 euro per bericht, max 3,00 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode . Voor België: 18+, Stoppen: stuur STOP, info at of mail: services

Details van de advereerder

Zoek een date in: Henegouwen, Jurbise  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder