Laat Jij Mij Genieten?

Hoi. Sinds een tijd is mijn huwelijk een sleur geworden. Mijn man, die vroeger gek was op seks, heeft er geen zin meer in, zegt hij 🙁 Als ik toenadering zoek, is hij of moe, of heeft hij hoofdpijn of… Ik ben het zat. Hij wil nergens over praten.Ik vermoed dat hij vreemd gaat. Sinds kort zit hij hele dagen achter zijn computer en als ik in de buurt kom, sluit hij snel zijn scherm. Behoorlijk verdacht naar mijn idee. Pffft… Ik mis de spanning, ik mis het genot. Vandaar mijn oproepje hier. Ik zoek een seksdate. Dit mag voor eenmalig zijn maar als wij een hete tijd hebben gehad en ook nog eens een leuke klik hebben, sta ik ervoor open om vaker af te spreken. Zie jij het zitten om met mij een hete, stoute en spannende nacht te beleven, mail mij dan snel. En wie weet genieten wij samen van dat wat wij zo graag willen. Kiki

Details van de advereerder

Zoek een date in: Deerlijk, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder