Lang Genoeg Alleen Geweest

Hallo,
Mijn naam is Lia, 56 jaar, en inderdaad weduwe. Maar dat wil niet zeggen dat ik uitgeblust ben. Sterker, ik krijg er steeds meer zin in om een lekkere lul in mijn o zo natte kutje te voelen.
Het is nu al weer 3 jaar geleden, en moet zeggen dat ik daar nu toch echt wel naar verlang.
Ben jij de man voor mij om me lekker te nemen, en alle hoeken van de kamer te laten zien. Laat me dan niet al te lang smachten, maar laat gewoon even een bericht bij me achter zodat we elkaar snel leren kennen.

Geile kus Lia

Details van de advereerder

Zoek een date in: Friesland, Westeinde  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder