Lekker Thais Sletje Zoekt Sensuele Opwindende Sex

Dag lekkere vent, ik ben Jadie een thaise schone van 31 jaar oud. Getrouwd met een Hollandse man welke helaas mij niet meer genoeg kan bevredigen. Dat weet hij ook en daarom zijn we op zoek naar een gezellige man voor erbij en misschien ook wel eens een keertje ik alleen met jou, vind hij niet erg. Hij weet hoe verzot ik ben op sex, op lekker geil pijpen en het zaad in mijn mond krijgen. Ik ben een beetje klein van stuk en daardoor best wel straks maar dat is ook heel erg lekker. Mijn nauwe kontje voelt altijd heel strak aan rondom je lul dus als je het aan durft kom je hem dan proberen ? Als jij denkt dit thaise sletje te kunnen temmen en te bevredigen, mail je me dan snel ? Vaste een lange hete tongzoen, Jadie

Details van de advereerder

Zoek een date in: Houthulst, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder