Lekkere Slanke Meid Uit Heerenveen te Koop

Dag lekkere mannen. Ik ben Isabelle en in een redelijke straal rondom heerenveen kom ik bij mannen aan huis of hotel. Ben 30 jaar en heb een lekkere B cup kan masseren als de beste (misschien ben ik wel de beste) wat een heerlijk opwarmertje is voor we je bed induiken. Niet alleen mijn massage is goed ook het bedwerk zal je niet tegenvallen, ik wil ook echt van jou genieten. KUSJE ALVAST isabelle O ja niet emailen, gewoon bellen, of als je bang bent voor een man aan de foon mag je een sturen

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Sint Anthonis  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder