leuke gezellige bimeiden gezocht

hallo
via deze weg ben in op zoek naar leuke nieuwe vriendinnetjes , die net als mij ook bi zijn om
meer ervaring op te doen in het vrouw vrouw
contact.ik ben volslanke meid van 28 jaar
ben leuk spontaan en gezellig voor voor in en
het lijkt mij super om weer een lekker met een meid te spelen lieft ook lekker vol maar hoeft niet . mijn vriend wil ook heel graag kijken of ook lekker mee doen maar dat is geen must gaat om eerste instantie om het vrouw vrouw contact heb
je intresse stuur dan gewoon eff een mailtje en als het klikt hoop ik dat het super gezellig word groetjes en dikke kussss van mij

Details van de advereerder

Zoek een date in: Kinrooi, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder