Lieve Meid Zoekt Wat Mannelijke Aandacht

Hoi ik ben niet zo goed in dit soort teksten schrijven maar zal mijn best doen, ik hou het kort maar krachtig ik ben Sigrid ik ben 34 jaar oud, en heb eigenlijk nog nooit een vaste relatie in mijn leven gehad, en weet ook niet zo goed hoe ik daar mee om zal moeten gaan, ik hoop via deze weg een man te vinden die 1 keer per maand een nacht bij mij wil slapen, ik vraag er geen geld voor want ik ben geen hoer! en wil ook absoluut niet zo behandelt worden het is puur voor ons beide een pleziertje verder geen poes pas Er om heen. zie jij dit wel zitten? mail me dan maar dan kunnen we kijken of er van beide kanten een klik in is groetjes Sigrid

Details van de advereerder

Zoek een date in: Molenhoek, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder