Lieve Sportieve Opa Gezocht.

Denk jij dat jij mij kan bij houden? Dan moet je even verder lezen.Ik ben een zeer actieve oma van 68 jaar. Heb kinderen en klein kinderen. Sport graag. Wandelen, zwemmen. Heerlijk. Het houdt mij jong. Helaas denkt mijn man hier anders over.
Hij is net zo oud als ik, maar voelt zich echt wel 10 jaar ouder. Zit graag thuis op de bank met zijn puzzelboekje. Nou ik niet. Ik wil er op uit. En zoek daarom een soort van sportmaatje. En wie weet wel iets meer. Want in alles denk ik jong, als een 40 jarige. Waar wacht je nog op?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Culemborg, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder