Man Met Ervaring Gewenst

Hoi, ik ben dus Jody, 20 jaar jong uit Nijmegen, ik studeer nog en samen met wat vriendinnen huur ik daar een huis. Na veel teleurstellende afspraakjes met leeftijdgenoten weet ik het nu zeker: Ik wil gewoon een vent met ervaring die een stuk ouder is als ik. Mijn ideale date zou zijn eerst samen wat drinken, daarna naar jouw of mijn huis en elkaar dan heerlijk uitgebreid verwennen. Ik ben slank, kleed me graag een tikkeltje ordinair en ben niet op mijn mondje gevallen. Dus ben jij die kerel die van wanten weet en zou je me eens willen ontmoeten, stuur me dan gauw een berichtje!

Details van de advereerder

Zoek een date in: Overijssel, Vroomshoop  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder