Me Gaatje Staat Altijd Open Voor ……

Zoals je ziet op me foto heb ik een gaatje open. Wil jij hem lekker komen vullen? Je moet hem wel lekker nat maken met je tong hoor want daar hou ik ontzettend van. Dan laat ik jou ook een trucje met mijn tong zien. Tot je me helemaal onder spuit met je heerlijke zaad dat dan via me gaatje over me sterretje druipt. Heb jij even voor mij? me dan en kom me snel eens pakken. 2041 naar 2800 Kijk voor alle zoekende dames op datez Hoe werkt het precies: -kies een date -stuur een je -laat je droom vandaag nog uit komen Meld uzelf ook aan en laat de zoekende dames u ook eens vinden. . . . . . . . . . . . . Dit is geen abonnementsdienst (eenmalige chat) – Kosten: EUR 1,50 per bericht, max EUR 7,50/chat (= 4 ontvangen berichten). Stoppen: STOP naar 2800 De minimale leeftijd om gebruik te maken van deze diensten is 18 jaar – Alle personen die op deze website te zien zijn waren 18 jaar of ouder op het moment dat deze foto’s zijn gemaakt. Het gaat hier om een 1:1 entertainmentdienst “fictieve profielen – geen afspraken mogelijk” datez leeft de regels na zoals opgesteld in de “-gedragscode” & “Reclamecode -Dienstverlening

Details van de advereerder

Zoek een date in: Dinant, Namen  Relatiestatus: Bezet Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder