Meid Met Geile Kut

Hoi, Jullie vragen jullie natuurlijk allemaal af wat ik hier zoek? Ik zie er niet verkeert uit ook al zeg ik het zelf en heb ook niet te weinig aandacht van mannen, maar wel van vrouwen. Het zou mij wel leuk lijken en geil om het eens met een vrouw te doen(het liefst niet ouder als 30 jaar). maar leuke mannen mogen ook reageren want als je echt leuk bent komt er misschien nog wel wat van. Als je geïnteresseerd bent mag je me gerust een berichtje sturen het liefst wel met foto en een email of msn want ik was niet echt van plan om hier veel credits te kopen. Ik zou graag een foto willen zien van je gereedschap als je een man bent dus wees vrij om die mee te sturen en misschien krijg je mijn geile kut nog wel te zien xxx van mij

Details van de advereerder

Zoek een date in: Groningen, Marum  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder