Mis Jij Iets Leuks In Het Leven?

Hey Leukerd!Ik ben Annabella een leuke spontane meid van 19 jaar.Woon in Hoorn. In het dagelijkse leven ben ik Kapster en een dag in de week geef ik nog salsa lessen en bachata. Dit doe ik met heel erg veel plezier. En dit is ook mijn grootste hobby. In het weekend ga ik graag stappen met mijn vrienden en gezellig bij elkaar op visite. Maar ik mis toch wel iets in mijn leven en dat is een hele lieve man. Dus ben jij die leuke en lieve man!! Laat meteen wat van je horen. X Anna-Bella

Details van de advereerder

Zoek een date in: Burdinne, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder