Misschien Heb Jij Wel Een Idee ??laat Het Me Dan Even Weten te Koop

  • Homepage
  • >
  • Brugelette
  • >
  • Misschien Heb Jij Wel Een Idee ??laat Het Me Dan Even Weten te Koop

Ik ben eigenlijk een ondeugende getrouwde meid Bij mijn man vind ik niet de spanning op sex gebied die ik bij andere mannen wel vind Mijn man is meer van de oude stempel als je begrijp wat ik bedoel Ik vind het lekker geil om buiten sex te hebben en dat is in mijn man zijn ogen nog erger als taboe Maar als jij daar anders over denkt en het best wel durft om buiten lekker geil met mij te zijn Hoewel een gezellig hotelkamertje ook heel gezellig kan zijn En misschien heb jij wel een ander idee. Laat me dat dan even weten ! KJ LAURA1 naar 2323 1,5E per ontvangen/verstuurd bericht, max € 4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP,

Details van de advereerder

Zoek een date in: Brugelette, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder