Niet Op Eigen Benen, Wel Romantiek te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Monster
  • >
  • Niet Op Eigen Benen, Wel Romantiek te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben gehandicapt, zit in een rolstoel, dwarslaesie. Een leuk snoetje heb ik wel, maar als mannen in de gaten hebben dat ik in een rolstoel zit vergaat hun interesse als sneeuw voor de zon. Dat maakt mij altijd diep bedroeft. Ook ik heb behoefte aan romantiek, aan intimiteit, aan een beetje levensgeluk. Heb jij geen probleem met mijn slappe benen? Draag jij mij op handen? Mail me dan.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Monster, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder