Nieuwesgierige Rubensvrouw zoekt…

Hoi,
Ben een bischierige volle rubensvrouw die vrouwen nog meer wilt ontdekken. Ik ben een keer met een vrouw geweest en het smaakt echt naar meer. Ik zoek geen relatie maar iemand die net als ik veel zin heeft, nieuwsgierig naar vrouwen is en het lekker spannend vindt om met een vrouw te zijn..

Verder hou ik van al de leuke dingen in het leven, ben gezellig en spontaan en vind het zeker belangrijk dat er ook een mentale klik is 🙂

Is er iemand die zich hierin kan vinden, dan hoor ik het graag 🙂
xx

Details van de advereerder

Zoek een date in: Leopoldsburg, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder