Ongeremde Date Met Een Lekker Blondje te Koop

Mijn naam is Tanja, ik hou er persoonlijk van om mannen, vrouwen en koppels te mogen verwennen en natuurlijk hou ik er ook van om zelf verwend te worden. ik kan me verplaatsen over België en Nederland en dit dagelijks vanaf 18 uur. het gaat bij mij niet enkel om de verdienste maar vooral om het plezier en genot die we samen kunnen delen. wil je dus eens een ongeremde date met een lekker blondje dan moet je zeker eens een afspraakje maken met mij ik hoop tot heel gauw alvast een dikke kus van mij xxx

Details van de advereerder

Zoek een date in: Luxemburg, Musson  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder