Onzeker Op Sexgebied

Ik ben nogal onzeker op het gebied van sex en eigenlijk niet alleen met sex maar ik wil me hier gewoon wat zekerder in gaan voelen dat wat ik doe ook goed is en lekker voor de ander. Veel ervaring heb ik nog niet en dat is denk ik ook wat me onzeker maakt en ook over hoe ik eruitzie of ik wel aantrekkelijk ben voor iemand. Voor mij niet zo belangrijk of jij wel ervaring hebt of niet en leeftijd ook niet als je maar wel volwassen bent. Wil je mij een berichtje sturen als jij hier iets voor voelt?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Limburg, Venray  Relatiestatus: Het is ingewikkeld Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder