Op Je Gezicht Zitten…? te Koop

Met mijn grote dikke borsten en grote dikke kont zou ik wel op jou gezicht willen komen zitten, zodat je kan ervaren hoe heerlijk mijn poesje en kont zijn. Ik vind het zalig om gelikt te worden, daar word ik nog geiler van, wil jij dat eens meemaken? : BD KALEY naar 2323 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details van de advereerder

Zoek een date in: Limburg, Ospel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder