Op te starten seksclubje zoekt stellen en dames

Zijn jullie dat leuke (geile) stel of single dame die er ook op kickt om groepsseks met meerdere stellen en dames te beleven?Dan zijn wij als een beginnend priv� seksclubje zeer ge�nteresseerd in jullie.
Wij hebben de wens om een leuk groepje mensen bij elkaar te brengen en elkaar op regelmatige basis te ontmoeten voor zeer spannende avondjes vol met seks en geiligheid.
Deze avond zal plaatsvinden in huiselijke kring op een vrijdag of zaterdag avond in de directe omgeving van Amersfoort.
Denken jullie dat dit iets is wat jullie ook wel zien zitten, dan moet je niet aarzelen, maar gewoon even contact opnemen en wie weet voeg jij of jullie je binnenkort al bij ons clubje.
Wij zoeken wel stellen (een extra dame meebrengen is welkom) en single dames tussen de 20 en 50 jaar, een leuke mix is altijd welkom in onze ogen.
Single mannen zitten we niet verlegen om en voor hen heeft het geen nut om te reageren, want je krijgt toch geen reactie van ons terug.
Wij zoeken wel doeners, mensen die zich aanmelden en alleen maar komen om te kijken hebben wij dus niets aan.
Deze avondjes zijn geheel kosteloos, maar een kleine bijdrage aan de drank en hapjes word zeer gewaardeerd.
Meld je nu aan en zodra we genoeg aanmeldingen hebben gaan we over tot het plannen van onze eerste ontmoeting met elkaar.

Wie weet tot snel !

Details van de advereerder

Zoek een date in: Friesland, IJlst  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder