opzoek naar 45plus stellen om elkaar te ……….

Opzoek naar die enne stel waarbij wij samen tot het hiernamaals bevredigd. Kan altijd ontvangen en hoop dat jullie dat ook kunnen. Ben woonachtig in Rotterdam Zuid. Arubaanse afkomst besneden en itiem geschoren heb je zin laat van je horen. Wie ben ikIk ben 174 72kg 17cm geschoren hoofd geen baard snor en waar het nodig is. Ben een doener dus als je me belt of sms. En dergelijke en jullie komen bij me op bezoek hou rekening mee dat ik in sta voor veel. Lekkere mm ga ik niet weg! Vrouiwgerichte trio ook niet ben gek op beffen etc massage geven stel geef een gil en ik zie je zo aan de oldegaarde.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Harenkarspel, Noord-Holland  Relatiestatus: Bezet Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder