Opzoek Naar Een Lieve, Serieuze Partner

Er is het één en ander gebeurd in mijn leventje, wat ik hier niet alleemaal neerzet, ik vertel dat later allemaal wel. Feit is, dat ik nu bij weer tijdelijk bij mijn ouders woon en dat ik weer op zoek ben naar een lieve, serieuze partner. Samen leuke dingen doen, genieten van elkaars gezelschap, je weet wel, alles wat stellen zo samen doen. Daar verlang ik weer heel erg naar, dus ik hoop van harte dat er mannen zijn die op mijn oproepje gaan reageren. Liefs Veronique.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Dauwendaele, Zeeland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder