Partner ” in crime” ?

Slank stel zoeken een absoluut aantrekkelijke en slanke single man (partner in crime) voor een ongeremde sex relatie / verhouding met haar zonder elkaar verder te claimen. Zij, 175 cm. 53 kg, meisjesachtig figuur / uiterlijk, 39 jaar, halflang haar, soms in andere coupe. Hij 175 cm. 66 kg. 49 jaar, si/zw haar. Beiden zijn werkzaam. Zij in baan, hij zelfstandig. Beiden erg geilig ingesteld maar met stijl ! Voor veel openstaand. Een Kaalhoofdige Man is zeker ook welkom. Ook een man van gemixed ras welkom. B.v. Nederlands-Indisch vice versa of Suri enz. De dates zullen uitsluitend in een (het) weekend kunnen plaats vinden.! Zat/Zon of Zon/Ma of Zat/Ma.
Je bent geheel baard/snor/stoppelloos, geheel verzorgd incl. je gebit. Tevens dien je wel (ook) te kunnen ontvangen en ben je het liefst woonachtig in onze directe regio. Maar geen absolute must, indien de juiste man / partner. De 1e echte intieme date is bij jouw thuis ! Wij wagen / gooien ons niet zomaar in de intimiteiten.

De man die wij zoeken is beslist vrijgezel en ongebonden, heeft niveau, is (sexueel) ongeremd, open en eerlijk. We zijn in principe voor alles in. Wij zijn een paar en zijn / komen dus dan ook altijd als paar.

Wij zoeken liever geen hopper of een mogelijke man die het na 2 keer wel weer voor gezien houdt. Wij hebben het liefst iemand voor langdurig. Dan zal de intimiteit ook beter en ook vrijer (kunnen) zijn. Verder zullen er dan ook meer, algemene en sexuele, mogelijkheden aanwezig zijn. ALLES IS WEL OP 100% HETERO BASIS !

De sex relatie / verhouding kan ook nog andere mogelijkheden gaan geven. B.v. de echte liefde, polyamory. De relatie zal ver kunnen gaan met vele ”…..” mogelijkheden. Vrijwel alles kan.

Een Hoge Libido en of Sex-Drive is Gevraagd / Gewenst.! Maar ook de gezelligheid als uitgaan, etentje enz. En of elkaar tijdens het uitgaan alvast wat ondeugend te gaan plagen / spelen in een restaurant of bar en of.

Een eventuele verdere mogelijke uitleg komt wel bij ee

Details van de advereerder

Zoek een date in: Limburg-BE, Riemst  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder