Rijpe Vrouw Zoekt Jonge Minnaar

Ey hallo,ik ben Nicky, Ik ben een gebonden vrouw van 39 jaar. Ik kom uit de grote stad,en ik ben werkzaam in de horeca! Verder heb ik geen kinderen,maar wel een hele grote vriendenkring,daar zit dus het probleem ook niet! Bij mijn man kom ik veel tekort,en daarbij is het allemaal zo gewoontjes geworden! Nu ben ik op zoek naar een lekkere ondeugende,maar ook een eerlijke man voor spannend contact! Nu ben ik niet echt op zoek naar een one night stand,maar geregeld een spannend contact. Ik ben dus op zoek naar een man,die op zoek is naar spanning,daarbij ook hygiënisch,uitdagend,en humorvol is. Als jij jezelf hierin ziet, en je hebt ook last van chronisch spannings tekort,laat het mij dan weten!!! Wie weet hebben wij binnenkort wel een spannende date.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Matendonk  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder