Samen Een Geile Vakantie Maken??

Ja je leest het goed … een weekje op vakantie waarin alles mag en niets moet. Deze mooie luxe en verwarmde caravan heb ik tot mijn beschikking voor onbepaalde tijd. Daarom ben ik op zoek naar een ongeremde man die mij gezelschap wil houden tijdens deze vakantie. De caravan staat op de Veluwe en als je in de buurt woont of je hebt gewoon zin in een lekkere vakantie met mij dan ben je welkom. Ik ben een vrouw van 32 en als jij tussen de 30 en de 45 bent en net zo onverzadigbaar als mij, dan zou ik je graag eens willen ontmoeten. Dan vertel ik je alle details die jij graag van mij wil weten. Geil likje Trixie

Details van de advereerder

Zoek een date in: Bredeweg, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder