Sexrelatie Gezocht !! te Koop

Hallo ik ben Nora, 32 jaar, ik ben getrouwd en kom uit Antwerpen. Mijn huwelijk is geweldig, op 1 puntje na, en net dat ene puntje is voor mij best wel belangrijk, het gaat namelijk om de SEX !! De sex stelt tussen ons niets meer voor ! Als we al sex hebben is het een typisch voorbeeld van een verplicht nummertje… Ik kan hier niet tevreden mee zijn, ik wil MEER !! Ik wil weer eens voelen wat het is om ECHT klaar te komen, ik wil weer eens voelen wat het is om te genieten ! Als je begrijpt wat ik bedoel.. Onverzadigbaar zou ik mezelf niet willen noemen maar heb meer behoeftes als de standaard vrouw, is daar iets mis mee ? Wat denk je, wil je mij leren kennen ? Kunnen wij elkaars behoeftes vervullen ? Kunnen wij elkaar helpen ? Stuur een mailtje !

Details van de advereerder

Zoek een date in: Bunnik, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder