Sexvriendje Voor Als Mijn Man Gaat Werken te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Sexvriendje Voor Als Mijn Man Gaat Werken te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo daar geile harde lullen, Ik ben M. en met mijn 48 jaar nog even geil als toen ik achttien was. Alleen ben ik nu getrouwd en laten we eerijk zijn, het is best saai om je te beperken tot een lekkere harde pik terwijl er zoveel geile lullen in de wereld zijn. Ik ben best tevreden maar ik ben altijd al een vrouw geweest die van veel sex houd en het liefst lik ik aan twee lullen tegelijk, oh heerlijk. Nu ben ik met medeweten van mijn man die veel weg is voor zijn werk en dus minder tijd heeft om mijn altijd kletsnatte poesje te verwennen op zoek naar (het liefst regelmatig) sexcontact met een leuke verzorgde jongeman van tussen de 20 en 45 jaar. Mijn man vind het geen probleem als wij af en toe afspreken en elkaar verwennen (mits safe) Ook zou hij het best geil vinden om zo nu en dan toe te kijken hoe jij mij met jou pik neukt maar als je hierproblemen mee hebt dan hoeft dit natuurlijk niet. Ik ben erg gek op buitensex en parkingsex, ben in het bezit van een auto dus wil je op een bepaalde parking afspreken om lekker ordinair mijn kutje (en misschien kontje) vol te pompen met jouw zaad aarzel dan niet om me een bericht te sturen via de mail. Een foto erbij zou leuk zijn, ik stuur je er dan(bij interesse van mijn kant) ook een paar van mezelf. Uiterlijk geen bijzondere vereisten al vind ik hygiene (dus ook geschoren van benee) bijzonder belangrijk Deze oproep geld ook voor stellen die met mij en mijn man willen afspreken, reageer gerust wij zijn altijd in voor een verzetje maar alleen ben ik ook zeker geinteresseerd.Een lekkere pik in Belgie is geen enkel probleem om naartoe te komen voor mij! Deze oproep is serieus en zonder financele bedoelingen. Voor fakeruitsluiting kan ik altijd de cam aan zetten. Een heel lief en geil kusje van M.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Scherpenzeel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder