Sexy Vindt Ik Ondeugende Ogen, Die Kunnen Mij Helemaal Gek Maken

  • Homepage
  • >
  • Berghem
  • >
  • Sexy Vindt Ik Ondeugende Ogen, Die Kunnen Mij Helemaal Gek Maken

sexy vindt ik ondeugende ogen, die kunnen mij helemaal gek maken Naam: vanessa Leeftijd: 33 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zuid-Holland Woonplaats: Dordrecht Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: Haarkleur: bruin Over mij: Ik heet Vanessa en woon in een heerlijk appartement in het centrum van Dordrecht, ik woon daar al heel mn leven en ken dus bijna iedereen. Kernwoorden, sportief, sensueel, avontuurlijk en hyperactief 😉 Over jou: Jij bent een vlotte en zelfverzekerde man die midden in het leven staat, claimgedrag hou ik niet van. Het meest sexy aan een man zijn ondeugende ogen, die kunnen mij helemaal gek maken! Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/TRqK19

Details van de advereerder

Zoek een date in: Berghem, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder