Spanning te Koop Gevraagd op Tweedehands

Mijn naam is Ymke en ben 48 jaar en zit in een saai leventje. Ik wil hier niet teveel vertellen natuurlijk maar ik zoek een lieve man die weer wat spanning aan mijn leven gaat geven die mij weer het gevoel gaat geven een vrouw te zijn en dat ik het allemaal waard ben. Ik zoek absoluut geen vaste relatie maar wel een vast maatje waar ik regelmatig bij terecht kan waar ik mijn verhaal bij kwijt kan en met wie ik intieme momenten kan beleven. Wil je meer foto’s dan kun je een bericht achterlaten ik ben gewoon , lief en eerlijk en ook wel een vrouwke met humor 😉 Spreekt dit jou aan laat dan iets achter dan neem ik contact met je op. Groetjes Ymke

Details van de advereerder

Zoek een date in: Diepenbeek, Limburg-BE  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder