Stel zoekt leuke spontane man

Beste leuke mannen,
Wij zijn een avontuurlijk aantrekkelijk stel van 32(v) en 33(m) jaar, die al enige ervaring hebben op het gebied van trio�s. Hierdoor hebben wij gemerkt dat wij geen stel zijn dat op zoek is naar een one night stand of puur op seks gebaseerde afspraakjes.

De man die wij zoeken moet, net als ons, hoogopgeleid zijn (HBO/WO), zichzelf goed verzorgen, fantasierijk zijn en een goed gevoel voor humor hebben. Daarnaast zoeken wij iemand die 100% hetero is, niet cameraschuw is en in dienst staat van de vrouw en daarbij onze wensen volledig respecteert.

Wij zoeken dus een leuke, volwassen en intelligente man, die samen met ons spannende avonturen wil beleven. Enige ervaring op dit gebied hebben we, vandaar dat we op zoek zijn naar mannen die zich herkennen in de volgende punten: een rustige opbouw, hygi�ne, respect en discretie. Wij zijn niet een stel dat op zoek is naar een vluchtig en kortstondig iets.

Ben jij tussen de 28 en 45 jaar, goed geschapen, serieus ge�nteresseerd en bereid om dit spannende en geile avontuur met ons aan te gaan, dan ontvangen wij graag een mail met daarin een uitgebreide beschrijving van jezelf en een goed doordachte en geile fantasie. Daarnaast verwachten we duidelijke foto�s van jezelf (gezicht lichaam).

Groetjes en hopelijk tot snel!

Details van de advereerder

Zoek een date in: Nevele, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder