Stel zoekt stel

Een heerlijk dagje ontspannen in Sauna/Seksbioscoop Bowika lekker! Je lichaam komt tot rust en het lijf wordt geprikkeld. Veel mensen zullen ook opgewonden raken door al het naakt dat er rondloopt. Is ‘d� erotische sauna/Seksbioscoop geen goed idee’?
Het is maar een droom….en wellicht een geheel nieuw concept. Een dagje sauna/seksbioscoop met een extra, erotische dimensie. Uiteraard voor degenen die daaraan behoefte hebben. Nee, het is niet de bedoeling dat het een ordinaire seksclub wordt. Echter, erotiek speelt wel degelijke een (grote?) rol in de sauna/seksbioscoop . Veel mannen en vrouwen raken heimelijk opgewonden van al het naakt om hen heen. Geef ze eens ongelijk! Waarom deze mensen dan niet even de mogelijkheid bieden stoom af te blazen? Is een lekkere vrijpartij immers ook geen wellness?
ja natuurlijk! Iedereen kijkt volop gedurende een dagje sauna/seksbioscoop . Het is ��n groot feest van zien en gezien worden. Voor veel mannen zal het een hele klus zijn om hun penis in bedwang te houden wanneer er een mooie blonde meid voorbij komt gewandeld. Of opeens de sauna binnenstapt waar hij ligt te relaxen. Twee fantastisch fiere borsten en een kont van hier tot Tokyo. Aan dan zou die kerel geen behoefte aan seks hebben?!
Niet alleen de heren raken opgewonden. Ook de dames kijken en genieten volop. Met jaloezie wellicht naar de andere vrouwen, maar ook naar de knappe kerels. Ook z�j kijken naar mooie lichamen en raken daarvan in een bepaalde stemming. Hoewel een dagje wellness ontspannen is, heerst er in de sauna/seksbioscoop zeker ook een (onuitgesproken) erotisch element.
Onze Sauna/Seksbioscoop is ook erg geliefd bij stellen en Swingers.
Een dagkaartje voor Heren � 15,00,dit is inclusief locker met daarin een handdoek en condoom,Dames en stellen gratis intree.
Filmpje van onze sauna/seksbios op www.bowika.nl

Details van de advereerder

Zoek een date in: Kampen, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder