stel zoekt stel

Een weinig later, hoor ik voetstappen , geen stem, een deur die dicht gaat, 2 paar voetstappen gaan om me heen, ik voel me bekeken, probeer flink te blijven zitten, het duurt even, dan een paar handen die ongeremd mijn borsten vastnemen en kneden, ik probeer niet te kreunen, ze lossen hun greep en diezelfde hand gaat ongegeneerd tussen mijn schaamlippen, grijpt naar mijn kittelaar, een vinger gaat naar binnen, ik probeer rustig te blijven, ik word zacht voorover geduwd en plaats mijn handen voor me op de grond, dezelfde vingers trekken mijn billen uit elkaar en 1 gaat er meteen mijn kontgaatje in, ik trek even terug maar kan me meteen herstellen. Ik word naar de martelbank geleid, en ga er met mijn rug te gaan staan, een dikke metalen riem gaat rond mijn buik, ook enkels en armen worden vastgemaakt, en de rest kun je komen beleven groeten stel

Details van de advereerder

Zoek een date in: IJsselstein, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder