Transseksueel Man/vrouw Zoekt Een Lieve Man Voor Meer Sex.

  • Homepage
  • >
  • Ens
  • >
  • Transseksueel Man/vrouw Zoekt Een Lieve Man Voor Meer Sex.

Ik ben een transseksueel. Dus ik ben een vrouw maar ook een man. Ik heb een geweldige relatie, maar helaas is mijn man vaak van huis door zijn werk. Ik ben nogal hitsig dus heb veel aan dacht nodig. Ik zoek een serieuze lieve man die mij dat wel kan geven, maar het wel geheim wilt houden tussen ons. Ik wil dit ook in verband met mijn werk. Ik houd van spannende sex en leer, maar ook jouw geile fantasieen wil ik wel delen met jou. Mail mij voor meer. xxx

Details van de advereerder

Zoek een date in: Ens, Flevoland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder