Vind Jij Dit Ook Herkenbaar?

Hey hallo daar, mijn naam is valentina en ik ben 39 jaar. Is het voor jou ook zo herkenbaar dat je bij je partner komt en je laat merken dat je zin hebt, en je dan totaal geen reactie krijgt? Ik ben daar zo klaar mee en wil plezier en genot vandaar mijn advertentie. Ik zoek een leuke man leeftijd maakt niet uit, die een vrouw lekker kan verwennen en meerdere keren tot het hoogtepunt kan brengen en daar lekker de tijd voor neemt. Jij word uiteraard ook niet vergeten. Wil je meer weten of heb je wel zin stuur me dan even een mailtje. Tot snel kanjer xxx valentina.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Gelderland, Westervoort  Relatiestatus: Het is ingewikkeld Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder