Voel Jij Je Ook Zo Eenzaam? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Edam
  • >
  • Voel Jij Je Ook Zo Eenzaam? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Mijn naam is Steffie 33 jaar. Werkzaam bij gehandicaptenzorg. Leuk maar zwaar werk. Als ik thuis komt na een zware werkdag kom ik in een leeg huis, vriend is zo maar weg gegaan, zonder iets te zeggen. Waar hij is weet ik niet, hij zal wel een ander hebben na 3 jaar samen te zijn. Maar goed ik ben nu 1 jaar alweer alleen en voel mezelf ontzettend eenzaam, en sexloos, stapper ben ik niet dus geen kans om iemand tegen te komen. Dus ga ik het maar op een andere manier doen. Deze manier dus en hoop zo een lief, zorgzaam type tegen te komen. En uiteraard dat ik smorgens ook niet alleen in me bed ligt in het weekend, lijkt me heerlijk om een man naast mij te hebben weer na 1 jaar.Zie jij dat ook zitten?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Edam, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder