Voor De Avonduren En Weekenden te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Rhoon
  • >
  • Voor De Avonduren En Weekenden te Koop Gevraagd op Tweedehands

Na lang wikken en wegen probeer ik het toch maar op deze manier, ik een iets of wat volle vrouw van 33 jaar met alles op de goede plek zoekt een lieve man om elkaar zo af en toe lekker te verwennen. Wil je meer van me weten laat dan een berichtje achter ook voor foto’s die ga ik niet op het internet zetten natuurlijk voor herkenning! Ben jij die leuke man die in de avonduurtjes of de weekende regelmatig langs kan komen?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Rhoon, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder