Vrienden

Wij onbevangen stel zoeken een man voor 1 a 2 per maand een weekend samen zijn. Dus niet voor doordeweeks even op de dag of avond maar uitsluitend voor in het weekend. Verder dien je zelf ook een ontvangst mogelijkheid te hebben, welk wordt gecontroleerd door middels toezending van een kaart naar je prive-adres, geen pb nummers of zakelijk adres. Het gaat hier om diepgang en innige intieme sexualiteit.
Wij zoeken dus een echte (huis) vriend voor wederzijdse vriendschap waarbinnen deze vriendschap eigenlijk alles mogelijk is. Wel geheel gebaseerd op 100% hetero ! Dus GEEN BI man ! Zij houdt van liefde / sex.

Gezocht wordt naar een aantrekkelijke en ook beslist slanke single man, zo tussen de 35 – 50 jaar, geen baard of snor dragend of zwaar behaard, verzorgd en schoon, ook je gebit. Ook voor jouw is alles mogelijk.

Wij zijn: Slank , tussen de 38 en 47 jaar, open en eerlijk. Vrijzinnig. Concreet en resoluut. In de vriendschap en liefde en sexuele zeer open en vrij en zeer ruim denkend. Wij zijn schoon en verzorgd. Wij beiden roken wel , soms ook een joint, maar nooit in ons of jouw huis. Fun voor ons allen en erotische, sexuele genot voor een ieder. Ook mogelijke rollenspel (len).

Een reactie met je volledige stats en beschrijving en je woonplaats wordt graag tegemoet gezien. Anders echt geen antwoord ! Bij onvolledige antwoord(en) in een bestaand kontakt, dan ook geen antwoord meer !!! Foto’s kan je ons toesturen na het 1e mail kontakt. Wel duidelijke foto’s en niet alleen maar van een pik !

Alles kan mogelijk zijn in de vrienden relatie: vriendschap – liefde – sex enz. Alleen geen sm-poep-kinder en of dierensex etc. Deze vriendschap / relatie / verhouding gaat in alle aspecten heel vergaand.! Alleen als je aan al het bovenstaande voldoet ! Fakers! Go away !

Groet, Vriendschap.

PS. De vriendschap en de daaraan verbonden intieme relatie gaat zeer vergaand. Zowel in de gewone levens omgang als in de liefde, sexueel en sex enz. Ook dus tuss

Details van de advereerder

Zoek een date in: Antwerpen, Puurs  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder