Vrouw experimenteren met vrouw

Hallo,
Wij zijn een stel, ik 27 jaar (ik oog ietsjes jonger) en hij is 41 (oogt v��l jonger: zowel qua uiterlijk als doen en laten een jaar of 32!). Beiden zijn we vrijgezel. We hebben alleen af en toe seks met elkaar. De afgelopen tijd heb ik steeds vaker biseksuele gevoelens en ik ben erg nieuwsgierig hoe het is met een vrouw�.

Zo kwamen we op het idee om een vrouw te zoeken die we bij hem thuis (in Bergeijk) konden uitnodigen. Een trio dus, maar de nadruk ligt wel �cht op ons als twee vrouwen. Het is voor mij wel helemaal nieuw met een vrouw, dus hij kan wel een goede hulp zijn om het ��n en ander op gang te brengen. Bij hem voel ik me op seksueel gebied helemaal ok�.

Misschien loopt het wel helemaal niet of misschien wordt het geweldig. In beide gevallen is het helemaal ok�. Het is een experiment en we zijn elkaar niets verschuldigd. We doen het allebei omdat we nieuwsgierig zijn en het leuk vinden. 

Wij zijn allebei vrij klein (1.62 m. en 1.70 m.) en daarnaast heb ik ook een vrij tenger postuur. We zoeken daarom iemand met een slank tot normaal postuur.

Uiteraard, mocht het zover komen (hoeft helemaal niet!) zijn er ruimschoots condooms aanwezig. Daarnaast hechten we veel waarde aan hygi�ne.

Wil je experimenteren met een vrouw/mij wegwijs maken in de lesbische seks? Vind je het ok� dat er een man bij is (die eventueel meedoet)? Woon je in de buurt van Bergeijk �f ben je bereid hiernaar toe te komen?

We horen graag iets van je via [email protected]!

Details van de advereerder

Zoek een date in: Antwerpen, Meerhout  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder