vrouw zoekt geile, GETINTE grootgeschapen man

Ik ben op zoek naar een geile, getinte (surinaams o.i.d), grootgeschapen man, met een groot libido. De bedoeling is, dat we elkaar benaderen als we geil zijn, en ons dan aan elkaar te buiten gaan. Daarbij verwacht ik wel de nodige aandacht voor mijn gevoelige plekjes. Anaal, doe ik graag met je. Experimenteren op SM-gebied wil ik ook graag. Ik ben onderdanig, zeer gewillig, maar kan ook dominant naar jou toe zijn. Verder heb ik een gewillig kutje, dat graag onder handen genomen wordt. Discreet, respectvol, hygienisch moeten wel trefwoorden zijn.

Als je vrienden hebt die mee willen genieten, dan is dat zeer zeker bespreekbaar.
Reageer snel…

Details van de advereerder

Zoek een date in: De Panne, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder