Vrouw zoekt man om regelmatig overdag af te spreke

Hallo geile mannen, ik ben een gehuwde vrouw die niet genoeg kan krijgen van sex. Ik zoek dan ook 1 man of een vriendenstel om regelmatig mee af te spreken. Het liefst overdag, maar in de avonduren is ook mogelijk, al zal mijn man dan misschien meedoen of toekijken.Het maakt mij niet uit of je groot of klein geschapen bent, als je maar weet wat je er mee moet doen.

ps) wij voegen alleen mensen toe aan onze msn waar we ook mee afspreken, andere verzoeken negeren we.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Antwerpen, Antwerpen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder