Wat Te Vieren? Kom Naar Boccaccio

Boccaccio is een nieuw sexclub concept. Wij kunnen uw wensen en fantasieën in vervulling laten gaan, maar wij leveren ook de perfecte sfeer om te kunnen ontspannen en zelfs te kunnen werken!
Ontspan op één van onze terrassen, geniet van een smakelijk tussendoortje, aangevuld met een keuze uit onze uitstekende wijnkaart. Daarna kunt u aan de bar een gezellig gesprek houden met één van de aanwezige jonge dames en u eventueel samen terug trekken in een beschikbare luxueuze kamer.

Kwaliteit en entertainment staan bij ons hoog in het vaandel. Om het u aan niets te laten ontbreken zijn er elke avond stripteases en paaldanseressen te bewonderen.

Het is ook een uitstekende plek om uw business deals voor te bereiden en/of te vieren. Laat uw gasten of zakelijke contacten genieten van de mogelijkheden en de services die Boccaccio biedt: ۷ Speciale verjaardag, ۷ Zakendeal vieren, ۷ Gewoon een gezellige diner met vrienden en zakenrelaties.

Het is zelfs mogelijk om op onze eigen driving range af te slaan om vervolgens een heerlijke frisse duik in ons zwembad te nemen met één van de dames.

Kunt u zich een betere middag en avond voorstellen dan een mooie en intelligente jonge vrouw aan uw zijde te hebben die er voor zorgt dat in al uw behoeften wordt voorzien? Dat allemaal in de ontspannende omgeving van onze bar en lounge. U ziet het: Het kan allemaal bij onze First Class Men’s Club. Voor vragen aarzel niet op contact op te nemen. Dit kan via telefoon maar ook per e-mail. Wij zijn te bereiken: maandag t/m vrijdag tussen 14:00u en 01:00u 035 5311717

First Class Men’s Club Boccaccio Hector Treublaan 2 te Laren Entree: € 50,- (inclusief 4 consumpties)

* Voor al onze aanbiedingen is reserveren verplicht en drank is exclusief. Voor andere arrangementen en mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Meise, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder