Weet Jij Van Wanten?

Als vrijgezelle meid mis je toch het 1 en ander. Je kan wel een leuke koppie en veel zin hebben maar die ene man die echt weet hoe je een vrouw goed moet laten klaarkomen, ben ik nog niet tegengekomen. Nu probeer ik het op deze manier en hoop ik dat die ene man er bij zit waar ik naar op zoek ben. Wat heb ik te bieden denk je misschien? Nou ik zal zorgen dat je op sex gebied niks te kort komt! Zit wel een klein maartje aan vast, ik doe geen extreme dingen. Ben jij degene? Xxjes Laurene

Details van de advereerder

Zoek een date in: Heerlen, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder