Wel GEbonden Niet GElukkig (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Geenhoven
  • >
  • Wel GEbonden Niet GElukkig (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hoi ik ben Enjoy (schuilnaam) ik kom uit Alphen aan den Rijn, ik ben een gehuwde vrouw van 27 heb een dochter van 2jaar. Ik mis al een tijdje heel veel bij mijn man. Ik hou van leuke dingen ondernemen, en heerlijk van elkaar te genieten, de intimiteit met mijn partner is minimaal, en we doen nooit iets leuks. Ik word hier niet vrolijk van dus vandaar dat ik het ergens anders ga zoeken. Mijn man weet hier niks van dus discretie is wel op zijn plek. Mijn hobby’s zijn reizen, leuke dingen ondernemen dus bijvoorbeeld een etentje of een drankje ergens doen, biosje. Ik heb blond haar (geverfd) heb grijze ogen en een normaal postuur. Niet ontevreden over mezelf. Ben jij ook niet ontevreden en heb je zin om spannende leuke tijd tegemoet te gaan! Neem dan snel contact op!

Details van de advereerder

Zoek een date in: Geenhoven, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder