Welke Man Wil Een Heerlijke Massage En Meer

Hoi allemaal. Ik ben een meid van 34 jaar en woon samen met mijn vriend. Nu niet meteen afhaken want we hebben een open relatie en bij ons kan veel. Ik heb een heerlijke hobby en mijn vriend heeft er wat genoeg van. Vandaar dat ik op zoek ben naar heerlijke mannen die er wel met mij in mee willen gaan. Wil je graag tot rust komen na een lange dag, zitten alle spieren vast en wil je daar graag op een hele lekkere manier vanaf komen? Ik kan en wil je heel graag helpen, laat je eens verwennen. Ik kom met mijn speciale massage olie en ga je heerlijk masseren en verwennen. Ik ga je heerlijk onder handen nemen, en dit moet dan tevens het voorspel zijn voor iets wat ook heel zalig is, lekkere ontspannende sex. Ik verzeker je dat je de tijd van je leven krijgt, een tijd om niet snel te vergeten en misschien wel vaker te doen. Lijkt jou dit wat, of ben je er heel erg hard aan toe, mail me en we spreken dan iets af. En gaan dan samen de tijd van ons leven hebben. Ik wacht op een heerlijke mail van jou, laat je me niet te lang wachten? Lekkere kus, Froukje

Details van de advereerder

Zoek een date in: Arcen, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder